Groengras.jpg

Ook CMS Energiesystemen zonnekeur installateur gecertificeerd


CMS Energiesystemen heeft al meer dan 10 jaar internationale ervaring in de PV-branche. Na het behalen van het kwaliteitskeurmerk “zonnekeur installateur” wordt de aanwezige kennis binnen CMS onderschreven.

Dit keurmerk is ontwikkeld en wordt ondersteund door brancheverenigingen Holland Solar, UNETO-VNI en overheidsinstantie AgentschapNL. Doelstelling is het verschaffen van transparantie tussen aanbieders in deze rumoerige markt.

Een zonnekeur installateur is aantoonbaar vakbekwaam, levert betrouwbare en hoogwaardige producten en zorgt voor een doordacht ontwerp van uw PV-installatie. Garanties en leveringsvoorwaarden voldoen aan de normen en regelgeving. Door een jaarlijkse administratieve en praktijk controle wordt de kwaliteit van een zonnekeur installateur gewaarborgd.

Een zonne-energie systeem functioneert alleen optimaal wanneer alle componenten juist op elkaar zijn afgestemd. Door een per situatie specifiek ontwerp in combinatie met een vakkundige montage zorgt CMS Energiesystemen voor een optimaal rendement van uw installatie. Nu en in de toekomst!