Groengras.jpg

Waarom Zonnekeur-zonneboiler

Wat heeft een klant aan het Zonnekeur-zonneboiler?
Zonneboilers zijn al meer dan 30 jaar geleden in Nederland geïntroduceerd. Toch is het voor de meeste mensen nog een nieuw product waar nog maar weinig kennis van is. Die kennis heb je wel nodig om een keuze te kunnen maken voor een bepaald type zonneboiler.
Het moeilijke van het maken van een keuze uit het aanbod van zonneboilers is vaak het vinden van een product met een goede kwaliteit. Door te kiezen voor een zonneboiler met het Zonnekeur ben je in ieder geval zeker van een goede kwaliteit en dat het product uitstekend kan worden toegepast in Nederland.
Wanneer je bovendien zaken doet met een installatiebedrijf die het Zonnekeur-installatie voert, kun je er ook zeker van zijn dat een product van de juiste grootte wordt gekozen en dat het product op de juiste wijze wordt geïnstalleerd.

Wat heeft een leverancier aan het Zonnekeur-zonneboiler?
Door het zonnekeur-zonneboiler te voeren op uw producten geeft dat de volgende voordelen:

  • U kunt eenduidig kenbaar maken dat de zonneboilers van een hoge kwaliteit zijn en geschikt voor de Nederlandse gebruiksomstandigheden; Hiermee kunt u zich effectief afzetten tegen kwalitatief inferieure producten die bovendien mogelijk niet geschikt zijn voor de Nederlandse markt.
  • U kunt eenduidig aantonen wat de energieopbrengst van uw product is in Nederland;
  • U kunt aantonen dat de zonneboilers voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving; Hiermee bent u in ieder geval ingedekt op het niveau van het product en kan de installateur zeker weten dat het product ook gemonteerd kan worden volgens de Nederlandse regels.
  • Tijdens de eerste oriënterende berekeningen van de energieprestatie (EPG, NEN7120) kunnen uw klanten al gelijk een hogere forfaitaire waarde voor de energieprestatie invoeren; Hiermee krijgt u een voordeel in een vroeg stadium van de aankoopbeslissing.
  • Voor de bepaling het energielabel voor een woning worden zonneboilers met een zonnekeur-zonneboiler 10% hoger gewaardeerd dan een gewone zonneboiler;
  • Wanneer de zonneboiler nog gekocht moet worden, staat u bovenaan de lijst.
  • De entree naar de database voor gecontroleerde kwaliteitsverklaringen is een formaliteit; Er zijn geen controles bij de fabriek of de importeur meer nodig.